APERITIVO
VOORGERECHT

Image

BROOD
Vers gebakken Volkorenbrood met “LAB’s olie” en “LAB’s kruidenboter”

APERITIVO LAB26 
Proeverij van Antipasti en nieuwe creaties van LAB26

SOEP
Minestrone Soep: seizoensgroenten | aardappel | bonen | Italiaanse kruiden | olijfolie |
Vers gebakken Volkorenbrood  

SALADE
Caprese Salade: buffelmozzarella | vers tomaten | basilicum crème| olijfolie| balsamico | zwarte peper  

PASTA
HOOFDGERECHT

Image

AMATRICIANA
Tomatensaus | Ui | Witte wijn | zwarte peper | 
dun gesneden varkenswang | pecorino kaas.
(vegetarisch variant mogelijk)

BOSCAIOLA 
Room | paddenstoelen | doperwten | ui |
zwarte truffel| Parmezaanse Kaas 

LAB26 E IL RAGÙ 
Tomatensaus | rundvlees | 
Italiaanse kruiden | parmezaanse kaas

PIADINA
HOOFDGERECHT

Image

Traditioneel Italiaans platbrood,
dat als een wrap met heerlijke
vulling gegeten wordt.

TRADIZIONALE
Zachte stracchino kaas | bresaola: gedroogd vlees |
verse tomaten | rucola | Parmezaanse kaas

LAB26 E IL MARE
Fior di latte mozzarella kaas DOP | makreel |
pittige Anduja worst DOP | tomatensaus

LAB26 E L'ORTO
Zachte stracchino kaas |
ratatouille van seizoensgroenten |
rucola | verse tomaten


PIZZA

Image

MARINARA
San Marzano tomaten DOP | knoflook | 
olijfolie | oregano 

MARGHERITA
San Marzano tomaten DOP | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
olijfolie| Buffel mozzarella Campana DOP | 
Parmezaanse kaas | basilicum 

SALAME
San Marzano tomaten DOP | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
olijfolie | buffel mozzarella Campana DOP | 
Salami | basilicum 

FUNGHI 
San Marzanotomaten DOP | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
olijfolie | buffel mozzarella Campana DOP | 
kastanje champignon | ham | basilicum  


PIZZA

Image

PRIMAVERA 
Kookroom | basilicum crème | verse tomaten |
Parmezaansekaas | 
Fiordilatte di Agerola Mozzarella DOP

PICCANTE
San Marzano tomaten DOP | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
olijfolie | buffel mozzarella Campana DOP |
pittige Anduja worst DOP 


BIANCA
Kookroom | Fiordilatte di Agerola 
mozzarella DOP | ham | 
kastanje champignon | zwartetruffel | 
buffel mozzarella Campana DOP | Parmezaansekaas 


PIZZA

Image

RUCOLA
San Marzanotomaten DOP | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
olijfolie | buffel mozzarella Campana DOP |
Verse tomaten | rucola | Parmezaanse kaas | 
Prosciutto Crudo rauwe ham | 
basilicum

SALMONE
Kookroom | Fiordilatte di Agerola 
mozzarella DOP | wilde zalm | 
buffel mozzarella Campana DOP | 
kappertjes | citroenschil 

PASSAPAROLA
Calzone met buffel ricotta | 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP | 
buffelmozzarella Campana DOP | 
Prosciutto Crudo rauwe ham | 
San Marzanotomaten DOP |
Parmezaanse kaas | basilicum | 
zwartepeper | olijfolie


DESSERT

Image

LAB26 E IL TIRAMISÙ
De klassieke tiramisù op z’n Fabio’s

LAB26 E IL BABA 
Traditioneel dessert uit Napels met een
knipoog van LAB26 |
rum likeur |
banketbakkersroom | Amarene kers |

chocoladeschilfers

SICILIAANSE CANNOLI
Gevulde koekrolletjes met zoete
creme van ricotta | gekonfijt fruit |
pistache poeder | cacao poeder



"LA CUCINA"


CUCINARE PER QUALCUNO E CONDIVIDERE CON QUALCUNO...
É UN ATTO D'AMORE"

[COOKING FOR SOMEBODY ELSE AND SHARING WITH SOMEBODY ELSE... IS AN ACT OF LOVE]

"Kook voor iemand anders en delen met iemand anders ... is een daad van liefde"

- Fabio Panissidi -