Pizza Hengelo [eet, het zal overgaan]
“Verandering van spijs doet eten”
MANGIA CHE TI PASSA
Pizza Hengelo
    • MENUKAART "LAB26 Aperitivo Club"

    • Verse ingrediënten uit italië & creatieve bereiding

    • Wekelijks krijgen we verse ingrediënten aangeleverd uit Italië die met oog voor kwaliteit en smaak ingekocht worden door de familie van Fabio.

      Zij letten hierbij op D.O.P. gecertificeerde producten. Dit betekend dat deze producten exclusief zijn gemaakt door kleine regionale producenten die traditionele kenmerken en de plaats van herkomst respecteren.

    • Voorgerechten

    • Volkoren steenbrood

      Volkoren steenbrood

      €7

      Vers gebakken brood met volkorenmeel met “Lab’s olie” en “Lab’s kruidenboter”

    • Aperitivo Plank Lab26 (Vanaf 2 Personen)

      Aperitivo Plank Lab26 (Vanaf 2 Personen)

      €12,50 p/p

      Proeverij van antipasti en nieuwe creaties van Lab26

    • Meatlover Plank Lab26 (Vanaf 2 personen)

      Meatlover Plank Lab26 (Vanaf 2 personen)

      €11,95 p/p

      Proeverij van verschillende Italiaanse vleeswaren geserveerd met gekleurd superfood "gnocco fritto" (kleine gefrituurde broodje typisch van Emilia in Italie)

    • Salade Caprese

      Salade Caprese

      €12,50

      Buffelmozzarella DOP, San Marzano tomaat DOP, basilicumcrème, olijfolie, balsamico, zwarte peper

    • Mozzarella di bufala con prosciutto crudo

      Mozzarella di bufala con prosciutto crudo

      €12,50

      Buffelmozzarella DOP,  rucola, verse tomaten, prosciutto crudo,
      olijfolie, balsamico.

    • Pompoen carpaccio

      Pompoen carpaccio

      €12,50

      Dungesneden gemarineerde pompoen rucola, krokante ham, feta (kaas), pecannoten, mosterd-citroendressing

    • Minestronesoep

      Minestronesoep

      €9,50

      Seizoensgroenten, aardappels, bonen, Italiaanse kruiden, olijfolie, versgebakken volkorenbrood

    • "Lab26 Aperitivo Club" restaurant van het jaar 2019

    • GRAZIE MILLE!

      GRAZIE MILLE!

      Winnen doe je samen
      Italiaanse restaurant van het jaar 2019 Publiek Prijs

    • Pasta-Hoofdgerecht

      De pasta wordt ter plekke bereid. Liever volkoren of glutenvrije pasta? Ook mogelijk.

    • Amatriciana (vegetarische variant mogelijk)

      Amatriciana (vegetarische variant mogelijk)

      €15

      Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (dungesneden wangspek), pecorinokaas.

    • Boscaiola

      Boscaiola

      €15

      Room, paddenstoelen, doperwten, ui, zwarte truffel, parmezaanse-kaas 

    • Lab26 e il Ragu

      Lab26 e il Ragu

      €15

      Tomatensaus, rundvlees, Italiaanse kruiden,  parmezaanse kaas

    • Lab-onara (Variante van de bekende carbonara)

      Lab-onara (Variante van de bekende carbonara)

      €15

      Biologisch eigeel, guanciale DOP (wangspek), pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie

    • Panna e Salmone

      Panna e Salmone

      €15

      Kookroom, zalm, witte wijn, tomaat, peterselie, parmezaan

    • Piadina-Hoofdgerecht

      Traditioneel Italiaanse dubbelgevouwen platbrood, dat met een heerlijke vulling gegeten wordt (tevens glutenvrij verkrijgbaar)

    • Tradizionale

      Tradizionale

      €12,50

      Zachte stracchino (kaas), bresaola (gedroogd rundvlees), verse tomaten, rucola, parmezaanse kaas

    • Lab26 e il mare

      Lab26 e il mare

      €12,50

      Fiordilatte mozzarella DOP, makreel, rucola, pittige Anduja DOP (worst), tomatensaus

    • Lab26 e l’orto

      Lab26 e l’orto

      €12,50

      Zachte stracchino (kaas), mix van seizoensgroenten, rucola, verse tomaten, parmazaanse kaas

    • Pizza Napoletana-Hoofdgerecht

      De Napolitaanse pizza heeft een hoge rand (cornicione) en is in het midden dun en zacht, gebakken in een houtoven. De authentieke Napolitaanse pizza is niet krokant, maar zacht, elastisch en gemakkelijk opvouwbaar. De ingrediënten bedekken alleen het midden van de pizza, waarbij de ‘cornicione’ vrij blijft en vergelijkbaar is met gebakken brood.

    • Marinara

      Marinara

      €9

      San Marzano tomaten DOP, knoflook, olijfolie, oregano

    • Margherita

      Margherita

      €11

      San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, parmezaanse kaas, basilicum

    • Salame

      Salame

      €14

      San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,  olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, salami, basilicum

    • Funghi

      Funghi

      €14

      San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,  olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, kastanjechampignon, Prosciutto Cotto, basilicum

    • Primavera

      Primavera

      €14

      Kookroom, basilicumcrème, verse tomaten, parmezaanse kaas, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP

    • Piccante

      Piccante

      €16

      San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, pittige Anduja DOP (worst), basilicum

    • Bianca

      Bianca

      €16

      Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, Prosciutto Cotto, kastanjechampignon, zwarte truffel, buffelmozzarella Campana DOP, parmezaanse kaas

    • Rucola

      Rucola

      €16

      San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, verse tomaten, rucola, parmezaanse kaas, prosciutto crudo, basilicum

    • Calzone PassaParola

      Calzone PassaParola

      €17

      Buffelricotta, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, buffelmozzarella Campana DOP,  prosciutto crudo (rauwe ham),  San Marzano tomaat DOP, parmezaanse kaas,  basilicum, olijfolie

    • Salmone

      Salmone

      €17

      Kookroom, fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, wilde zalm, buffelmozzarella Campana DOP, kappertjes, citroenschil

    • Judas (variante aan de bekende Hawaii)

      Judas (variante aan de bekende Hawaii)

      €17

      San Marzano tomaat DOP, fiordilatte di Agerola Mozzarella DOP, prosciutto crudo, parmezaanse kaas, in rum gebakken gekarameliseerde verse ananas, olijfolie, zwarte olijven

    • Inburgering

      Inburgering

      €17

      Friarielli (Napolitaanse broccoli), fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, salsiccia (saucijzen van onze buurman slagerij de Feijter), pittige Anduja DOP (worst), olijfolie, parmezaanse kaas

    • Dessert

    • LAB26 e il tiramisú

      LAB26 e il tiramisú

      €9

      Traditionele tiramisù zoals het vroeger in Venetië werd gemaakt.

    • LAB26 e il baba

      LAB26 e il baba

      €9

      Traditioneel dessert uit Napels met een knipoog van LAB26, Rumlikeursiroop, banketbakkersroom, aarbeien, chocoladeschilfers

    • Siciliaanse cannoli

      Siciliaanse cannoli

      €9

      Gevulde koekrolletjes met zoete crème van ricotta, gekonfijt fruit, pistachepoeder, cacaopoeder, amarena-kers

    • LAB26 Ijs Bambini

      LAB26 Ijs Bambini

      €5

      Extra romig vanilleijs met verschillende toppings

    • Proeverij Lab26

    • 3-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)

      3-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)

      €32,50 p/p

      2x Aperitivo plank Lab26, Proeverij Pasta/Pizza/Piadina, 2x dessert

    • 4-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)

      4-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)

      €39,95 p\p

      2x Aperitivo plank Lab26, 1x caprese salade, Proeverij Pasta/Pizza/Piadina, 2x dessert

    • Lab26 Italiaanse Catering

      De Italiaanse concepten thuis of op locatie! Lab26 serveert natuurlijk niet alleen traditionele Napolitaanse pizza’s maar zorgt bij iedere gelegenheid voor een compleet authentieke Italiaanse smaakbeleving die overgoten is met een saus van passie en liefde voor eten

    • Mobiele steenoven pizzeria (live showcooking) Vanaf 20 Personen

      De authentieke pizza uit Napels. Vers ter plek bereid met producten die wij wekelijks uit Italië ontvangen.

      Elke bijeenkomst wordt een feestje, als wij langskomen met onze oven en mobiele keuken.

    • Italiaanse pasta to share (live showcooking) Vanaf 20 Personen

      Kleine porties pasta voor intense en afwisselende smaken. Zeer geschikt voor informele gelegenheden als huisfeestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Tevens in de winter mogelijk

    • Aperitivo plank Lab26 (bezorgen of afhalen) Vanaf 6 Personen

      Verras je gasten met een overdadige en kleurrijke plank. Al vanaf 6 personen verzorgen wij op locatie typisch Italiaanse hapjes en gerechten.

      Bij uitstek geschikt om een avond of middag ongedwongen te genieten met vrienden, familie of zakelijke relaties.

    • Pizza Napoletana Workshop (Compleet arrangement met dranken en eten) Vanaf 10 personen

      Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt!
      Lab26 Italiaanse Catering organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven.

x