Image

MOBILE PIZZERIA


Dit concept is geboren met het idee om de echte en authentieke Napolitaanse pizza te promoten.

De producten van verse en niche worden wekelijks geïmporteerd uit Italië, om de hoogste kwaliteit in Nederland te garanderen. Het deeg wordt uitsluitend met de handgemaakt, net zoals de 300 jaar oude Napolitaanse pizzeria traditie. Het gebruikte meel is uitsluitend (speciaal geselecteerd) biologisch meel.

Dit concept wordt op een rustieke manier gepresenteerd en toch heel elegant.de pizza’s worden verwerkt op een zware houten tafel en vervolgens gekookt in een authentieke houtoven.

De elegantie en eenvoud van dit concept maakt het zeerveelzijdig en geschikt voor zowel informele gelegenheden zoals verjaardagen, festivals of vieringen met vrienden als voor meer formele gelegenheden zoals conferenties, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Het concept bevat ook een assortiment van verschillende voorgerechten en desserts die zijn geselecteerd uit alle Italiaanse regionale tradities.

Het Mobile Pizzaria concept is al mogelijk vanaf 20 mensen. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

Image

PASTA HEAVEN


Wie houdt er nou niet van Pasta! Daarom hebben we besloten om het mee naar huis te nemen.

Italië heeft duizend variaties en recepten die allemaal traditioneel en historisch zijn. Veranderen is een ketterij maar soms kan verandering verbeteringen brengen. Dit is wat we doen: we gaan historische gerechten opnieuw bekijken en bieden ze aan in een nieuwe versie.

Dit concept is een proeverij! Verschillende soorten pasta worden in kleine porties bereid en geserveerd om meer dan eens een gerecht te proeven dat altijd warm is en een intense en verse smaak heeft.

Het Pasta Concept vereist geen gebruik van speciale apparatuur en kan eenvoudig worden georganiseerd met behulp van een keuken, kantoor of onze buitenkeuken. Zeer geschikt voor informele situaties (verjaardagen, feestjes met vrienden, bedrijfsfeesten) kan veilig worden georganiseerd, zowel in de winter als in de zomer).

Het concept bevat ook een assortiment van verschillende voorgerechten en desserts die zijn geselecteerd uit alle Italiaanse regionale tradities.

Het Pasta concept is mogelijk vanaf 20 mensen.
Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

Image

EXCLUSIVE DINNER


Het echte Italiaanse diner! Als je de spanning en sfeer van een vakantie in Italië opnieuw wilt proberen, dan is dit het concept dat bij je past!

Een groot assortiment aan voorgerechten, 1 of 2 gangen pasta, hoofdgerecht met bijgerecht, dessert en afsluiting met een mooie Napolitaanse koffie of Limoncello (Digestief likeur typisch van zuid Italië) geserveerd met cantucci koekje, door ons gemaakt volgens het ware historische recept van Prato (stad waar meer dan 400 jaar geleden de Cantucci werd geboren).

Het idee is om samen een menu te maken. In een eerder gemaakte afspraak bespreken we de gerechten en de meest geliefde Italiaanse regio's of een regio die u hebt bezocht. Uw diner wordt dan een reis door Italië, waardoor u de kans krijgt om de cultuur en traditie te proeven met onze gerechten.

Dit concept omvat het gebruik van een keuken en vereist de aanwezigheid van een chef-kok op de site. Op verzoek kunnen de gasten van het diner de chef helpen bij het bereiden of decoreren van de gerechten.

Al het materiaal wordt door ons geleverd en je hoeft alleen maar te ontspannen en je avond leuk te maken met vrienden.

Het Exclusief Diner Concept is mogelijk vanaf 10 mensen. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken

PIZZA WORKSHOP VOOR AMATEURS

Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt!

PassaParola organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven, in samenwerking met LAB26 Aperitivo club.

De pizza workshop is gebaseerd op de voorbereiding, verwerking en het kneden van pizzadeeg met de handen, zonder het gebruik van een deegroller. Verder wordt de geschiedenis van de pizza en de herkomst van de verschillende producten uitgebreid besproken tijdens deze avond. Ten slotte wordt het mogelijk door de aanwezigheid van de enorme authentieke houtoven de zelfgemaakte pizza’s te bakken.

De combinatie van de sfeervolle omgeving, de houtoven, de pizza’s en een goed glas, zal een magische atmosfeer creëren die je niet snel zult vergeten.

Tijdens de workshop worden diverse hapjes, fingerfood en drank naar keuze geserveerd.

Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

Image
Image

PIZZA WORKSHOP VOOR PROFESSIONALS

Ben je eigenaar van een restaurant of een ondernemende kok die het leuk vindt om te worden geïnformeerd over de nieuwe ontwikkelingen die de Italiaanse Cuisine te bieden heeft? Heb je altijd al het gebruik van de houtoven en de kunst van de voorbereiding van de Napolitaanse Pizza willen leren?

Wij van "PassaParola" hebben geen geheimen en delen graag onze kennis door consulting diensten aan te bieden aan professionals. Wij organiseren workshops waarin het gedetailleerde gebruik van de houtoven en alle fasen van de voorbereiding van pizzadeeg behandeld worden.

Als je met jouw restaurant toe bent aan een nieuw avontuur neem dan Contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking.