Italiaanse catering bij u thuis of op locatie!

Contact Concepten Workshop Foto's

Mobile pizZERIA

Dit concept is geboren met het idee om de echte en authentieke Napolitaanse pizza te promoten.

De verse producten worden wekelijks geïmporteerd uit Italië, om de hoogste kwaliteit in Nederland te garanderen. Het deeg is uitsluitend handgemaakt, net zoals de 300 jaar oude Napolitaanse pizzeria traditie. Het gebruikte meel is uitsluitend (speciaal geselecteerd) volkoren biologisch meel.

Dit concept wordt op een rustieke manier gepresenteerd en toch heel elegant. De pizza’s worden verwerkt op een zware houten tafel en vervolgens gekookt in een authentieke houtoven.

De elegantie en eenvoud van dit concept maakt het zeerveelzijdig en geschikt voor zowel informele gelegenheden zoals verjaardagen, festivals of vieringen met vrienden als voor meer formele gelegenheden zoals conferenties, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Het concept bevat ook een assortiment van verschillende voorgerechten en desserts die zijn geselecteerd uit alle Italiaanse regionale tradities.

Het “Mobile steenoven pizzeria” concept is al mogelijk vanaf 20 mensen. Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

Pasta to share

Wie houdt er nou niet van Pasta?! Daarom hebben we besloten om het mee naar uw huis te nemen.

Italië heeft duizend variaties en recepten die allemaal traditioneel en historisch zijn. Veranderen is een ketterij maar soms kan verandering verbeteringen brengen. Dit is wat we doen: we gaan historische gerechten opnieuw bekijken en bieden ze aan in een nieuwe versie.

Dit concept is een proeverij! Verschillende soorten pasta worden in kleine porties bereid en geserveerd om meer dan eens een gerecht te proeven dat altijd warm is en een intense en verse smaak heeft.

Het “Italiaanse pasta to share” concept vereist geen gebruik van speciale apparatuur en kan eenvoudig worden georganiseerd met behulp van een keuken, kantoor of onze buitenkeuken.

Zeer geschikt voor informele situaties (verjaardagen, feestjes met vrienden, bedrijfsfeesten) kan veilig worden georganiseerd, zowel in de winter als in de zomer).

Het concept bevat ook een assortiment van verschillende voorgerechten en desserts die zijn geselecteerd uit alle Italiaanse regionale tradities.

Het “Italiaanse pasta to share” concept is mogelijk vanaf 20 mensen.
Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

APERITIVO PLANK LAB26

Wilt u ook thuis genieten van onze heerlijke antipasti? Ons wereldberoemde Aperitivo plank Lab26 is nu ook op locatie verkrijgbaar. Dit is geen live-cooking concept, maar kunt u zelfs afhalen bij ons. Ook kunnen we dit bij u thuis of op uw bedrijf brengen. Een stukje Italië bij uw bedrijfsborrel of om uw verjaardagsgasten te verrassen.

Deze mooie kleine éénhaps-gerechtjes serveren wij op rustieke planken. De hapjes wisselen met de seizoenen mee. Van een bruschetta met ricotta, salami en een subtiele zwarte truffelsaus tot een mini-lasagne van courgette bestrijken wij het hele spectrum van de Napolitaanse keuken. Deze uitgebreid concept bestaat altijd uit een selectie van zowel vlees als vegetarische gerechten. Ook zijn glutenvrije hapjes mogelijk.

Onze Aperitivo plank Lab26 is af te halen vanaf 2 personen. Voor grotere groepen hebben wij passende oplossingen, die altijd in de smaak vallen!

Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

Pizza time

Do it yourself!

PIZZA WORKSHOP VOOR AMATEURS

Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega’s, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt!

Lab26 Italiaanse Catering organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven.

De pizza workshop is gebaseerd op de voorbereiding, verwerking en het kneden van pizzadeeg met de handen, zonder het gebruik van een deegroller. Verder wordt de geschiedenis van de pizza en de herkomst van de verschillende producten uitgebreid besproken tijdens deze avond. Ten slotte wordt het mogelijk door de aanwezigheid van de authentieke houtoven de zelfgemaakte pizza’s te bakken.

De combinatie van de sfeervolle omgeving, de houtoven, de pizza’s en een goed glas, zal een magische atmosfeer creëren die je niet snel zult vergeten.

Tijdens de workshop worden diverse hapjes, fingerfood en drank naar keuze geserveerd.

Voor meer informatie kun je Contact met ons opnemen of bel: 0626521576 om de mogelijkheden te bespreken.

PIZZA WORKSHOP VOOR PROFESSIONALS

Ben je eigenaar van een restaurant of een ondernemende kok die het leuk vindt om te worden geïnformeerd over de nieuwe ontwikkelingen die de Italiaanse Cuisine te bieden heeft? Heb je altijd al het gebruik van de houtoven en de kunst van de voorbereiding van de Napolitaanse Pizza willen leren?

Wij van “Lab26 Italiaanse Catering” hebben geen geheimen en delen graag onze kennis door consulting diensten aan te bieden aan professionals.

Wij organiseren workshops waarin het gedetailleerde gebruik van de houtoven en alle fasen van de voorbereiding van pizzadeeg behandeld worden.

Als je met jouw restaurant toe bent aan een nieuw avontuur neem dan Contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking.

SFEER IMPRESSIE

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10158819183218533