Italiaans restaurant Hengelo, een stukje Italië in Twente

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een heerlijke maaltijd? Of wil je iemand verrassen met een heerlijk etentje buiten de deur en wil je zeker weten dat dit op niveau is? Dan is het Italiaans restaurant nabij Enschede een goede keuze. Hier vind je authentieke Italiaanse gerechten met de hoge kwaliteitseisen die alleen de echte Italianen vandaag de dag nog kennen. Het Italiaans restaurant nabij Enschede is een uitstekende keuze voor alle mensen die eens écht willen genieten van de parels uit Italië. Want een echte pizza bakken, dat kan lang niet iedereen en Italiaans koken lijkt makkelijker dan het is wanneer het écht goed moet zijn. 


Het Italiaans restaurant in Hengelo is waar je verbluft wordt

De Italiaanse keuken staat niet alleen bekend om pizza. Het staat ook bekend om de pastas en de vele nagerechten en wijnen die de maaltijd helemaal af kunnen maken. Dat wordt duidelijk in het Italiaans restaurant in Hengelo. Hier worden alleen lokale ingrediënten gebruikt die uit Italië geïmporteerd worden om zo het beste resultaat op tafel te kunnen zetten. Klassiekers worden hierbij opnieuw uitgevonden en met de vele concepten en live cooking is het een ervaring op zich om te komen eten aan de Drienerstraat in Hengelo. Ben je nog nooit bij het Italiaans restaurant in Hengelo geweest? Probeer ons dan eens uit, we stellen je niet teleur.

Image
Image

Kom je aan tafel?

Authentieke Italiaanse gerechten, opnieuw uitgevonden klassiekers en vooral een gezellige ambiance waarin de gast centraal staat. Dat mag je van ons verwachten. Ben je benieuwd geworden? We zijn van donderdag tot zondag geopend aan de Drienerstraat 24-26. Wil je eerst wat meer informatie omdat je bijvoorbeeld met een hele groep wilt komen eten? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan via de mail op info@lab26.nl. Wil je liever direct iemand persoonlijk spreken of heb je een korte vraag? Dan kun je uiteraard ook gewoon bellen: 06 26 52 15 76.