Volkoren steenbrood €8,90 Vers gebakken brood met volkorenmeel met “Lab’s kruidenolie” en “Lab’s huisgemaakte boter”
Pizza Judas (variante aan de bekende Hawaii) €19,90 San Marzano tomaat DOP, Fiordilatte di Agerola Mozzarella, Prosciutto Crudo di Parma DOP Meegebakken, Grana Padano Parmezaanse kaas, Rum gebakken gekarameliseerde verse ananas, Olijfolie EVO, Taggiasche Zwarte olijven.
Amatriciana (vegetarische variant mogelijk) €18,90 Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (dungesneden wangspek), Pecorinokaas.
Pizza Inburgering €19,90 Friarielli (Napolitaanse broccoli), Fiordilatte di Agerola mozzarella, Salsiccia (saucijzen grofgesneden Varkensvlees), Pittige Nduja DOP (worst), Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaanse Kaas
Lab-onara (Variante van de bekende carbonara) €18,90 Biologisch eigeel, guanciale DOP (wangspek), pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie
LAB26 e il baba €9,90 Traditioneel dessert uit Napels met een knipoog van LAB26, rumlikeursiroop, banketbakkersroom, aardbeien, chocoladeschilfers
Lab26 e il Ragu €21,90 Tomatensaus, stoof-rundvlees, Italiaanse kruiden, Grana Padano Parmezaanse Kaas
Siciliaanse Cannoli €9,90 Gevulde koekrolletjes met zoete crème van ricotta, gekonfijt fruit, pistachepoeder, cacaopoeder, amarena-kers
Pasta Boscaiola €18,90 Room, Bos-Paddenstoelen, Doperwten, Ui, Zwarte truffel, Grana Padano Parmezaanse-kaas
Panna e Salmone €21,90 Kookroom, zalm, witte wijn, tomaat, peterselie, Grana Padano parmezaan Kaas