ITALIAANSE CATERING BIJ U THUIS OF OP LOCATIE! WORKSHOP CONTACT CONCEPTEN FOTO'S

Italiaans buffet aan huis

Het Italiaans buffet een huis is een perfecte oplossing. Enerzijds kies je voor kwalitatief eten dat op authentieke manieren bereid is, anderzijds kun je op deze manier live cooking in je eigen huis ervaren. Wat kneepjes afkijken van een professionele kok, vragen stellen over de bereidingswijze of misschien wil je juist wel meehelpen met het opmaken van de gerechten? Met ons Italiaans buffet aan huis is het allemaal mogelijk. Lab26 heeft verschillende concepten waarbij wij bij jou aan tafel de gerechten maken die we vooraf doorgenomen hebben. Jij bepaalt wat er op het menu komt, eventueel samen met de gasten die aanwezig zullen zijn.

Welke opties heb ik met een Italiaans buffet aan huis?

Bij Lab26 werken we met verschillende concepten, maar kunnen we tegelijkertijd makkelijk aanpassingen doen wanneer dit nodig of wenselijk is. De drie concepten rond het Italiaans buffet aan huis bestaan uit de mobiele pizzeria, onze pastahemel en het exclusieve diner.

Image

MOBILE PIZZERIA


Met onze mobiele pizzeria kies je voor professionele pizzabakkers die op locatie het eten klaarmaken.

Daarnaast zijn er verschillende voorgerechten en nagerechten die bij dit concept ingepast kunnen worden zodat er een complete maaltijd aangeboden wordt.

Image

PASTA HEAVEN


Onze eigen Pasta Heaven is dé manier om verschillende kleine gerechtjes te proeven en te proberen.

Onze koks hebben geen speciale apparatuur nodig, ze kunnen direct jouw keuken in of we nemen onze eigen buitenkeuken mee. Ook hier kun je kiezen voor extra voorgerechten en nagerechten.

Image

EXCLUSIVE DINER


Wil je echt uitpakken met een Italiaans buffet aan huis, dan kies je voor het exclusieve diner. Dit is al beschikbaar voor groepen vanaf slechts 10 personen. Het gaat hier om een groot aantal voorgerechten, hoofdgerechten en uiteraard de speciale nagerechten uit de Napolitaanse keuken. Bij dit concept gaan we eerst samen aan tafel zitten zodat jij precies aan kunt geven wat jij op tafel wilt hebben op de speciale avond. 


Pizza Hengelo

  ENTHOUSIAST?
  CONTACT ONS!
  Een snel antwoord nodig?
  Of heeft u een korte vraag?
  Bel ons: +316 26521576
  ENTHOUSIAST?
  CONTACT ONS!

  Wanneer kies ik voor een Italiaans buffet aan huis?

  Een Italiaans buffet aan huis klinkt erg breed en dat is het ook. Dat is handig, want dit zorgt ervoor dat jij altijd kunt kiezen voor het buffet. De mobiele pizzeria en Pasta Heaven zijn beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen. Het exclusieve diner kun je al bestellen voor groepen vanaf 10 personen. Welke gelegenheid je hebt, dat maakt eigenlijk niet eens uit. Het Italiaanse buffet aan huis kun je inzetten wanneer je een verjaardag een stuk leuker wilt maken, wanneer een jubileum goed gevierd moet worden of wanneer je een leuke avond wilt hebben met een groep vriendinnen en daarbij goed wilt eten. Het Italiaans buffet aan huis is ook te regelen voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen, zolang het minimaal aantal personen maar bereikt wordt.

  Image
  Image

  Wat kan ik van jullie verwachten?

  Lab26 bestaat uit professionals. We hebben niet alleen alle kennis in huis, we hebben ook een enorme passie voor de Italiaanse keuken en de ingrediënten die speciaal overkomen uit de streek rond Napels in Italië. Tegelijkertijd zijn we graag flexibel om jou de beste ervaring te geven en horen we graag van tevoren wat je precies wilt, zodat wij hiermee aan het werk kunnen gaan. Van ons mag je professionaliteit verwachten, maar vooral ook erg goed eten met een lach.

  Direct een Italiaans buffet aan huis regelen

  Wil je direct weten wat de mogelijkheden zijn rond een Italiaans buffet aan huis of wil je meer informatie over de werkwijze? Neem dan gewoon vandaag nog even contact met ons op. Je kunt ons mailen via info@lab26.nl. Uiteraard kun je ons ook gewoon bellen met korte vragen of persoonlijk contact om een afspraak te maken: 06 26 52 15 76.


  Pizza Hengelo

   ENTHOUSIAST?
   CONTACT ONS!
   Een snel antwoord nodig?
   Of heeft u een korte vraag?
   Bel ons: +316 26521576
   ENTHOUSIAST?
   CONTACT ONS!