The Italian traditional restaurant reimagined in a modern way. ZIE ONS MENU RESERVEER thuisbezorgd

Italiaans restaurant nabij Enschede op het hoogste niveau

 

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een heerlijke maaltijd? Of wil je iemand verrassen met een heerlijk etentje buiten de deur en wil je zeker weten dat dit op niveau is? Dan is het Italiaans restaurant nabij Enschede een goede keuze. Hier vind je authentieke Italiaanse gerechten met de hoge kwaliteitseisen die alleen de echte Italianen vandaag de dag nog kennen. Het Italiaans restaurant nabij Enschede is een uitstekende keuze voor alle mensen die eens écht willen genieten van de parels uit Italië. Want een echte pizza bakken, dat kan lang niet iedereen en Italiaans koken lijkt makkelijker dan het is wanneer het écht goed moet zijn. 


Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!

Een culinaire sensatie bij het Italiaanse restaurant nabij Enschede

Echt lekker eten begint bij strenge eisen aan de ingrediënten. De beste ingrediënten zorgen immers voor de beste smaak en dat is waar Lab26 veel zorg en aandacht aan besteed. Hierdoor worden de beste maaltijden neergezet voor alle gasten. Of het nou gaat om pizza, pasta of een compleet diner het Italiaans restaurant nabij Enschede schittert op alle vlakken. En uiteraard vind je ook verschillende nagerechten op ons menu, ook weer met de echte smaken van Italië, made by Fabio.

De ingrediënten bij Lab26

 

We hechten veel waarde aan authentieke en eerlijke smaken. Daarom vind je bij het Italiaans restaurant nabij Enschede alleen D.O.P. gecertificeerde ingrediënten. Concreet betekent dit ingrediënten die afkomstig zijn van regionale producenten die weten waar zij op moeten letten, zoals de plaats van herkomst en de traditionele eigenschappen van de producten. En dat proef je terug in het eten, elke keer weer. Echt Italiaans eten doe je met de ingrediënten uit Italië als basis.

Uit eten bij het Italiaans restaurant in Hengelo

 

Uit eten is nog nooit zo leuk, spectaculair en lekker geweest. Lab26 heeft namelijk verschillende concepten en experimenteert graag met alle mogelijke smaken om keer op keer te verrassen. Dat betekent dat je bij ons de klassiekers kunt vinden, op de authentieke manier bereid, maar ook verrassingen die telkens weer verrassend uitpakken. Bij Lab26 maken we niet alleen de lekkerste gerechten, we vinden ook klassieke gerechten opnieuw uit, met interessante aanpassingen.

Image
Image

De Napolitaanse keuken in Twente

Fabio is een rasechte Italiaan die vanuit Napels in Twente beland is dankzij de ruitersport. Al snel zag hij in dat de Napolitaanse keuken in dit gedeelte van Nederland volledig ontbrak en hij besloot hier werk van te maken met zijn Passaparola (geef het door Italiaans). Dit is van groot belang voor het Italiaans restaurant nabij Enschede, want die Italiaanse banden spelen een grote rol. Zijn inmiddels gepensioneerde ouders zorgen ervoor dat de échte regionale streekproducten op jouw bord belanden. Een stukje Italië in Hengelo dus.

Voor Fabio was dit nog niet het einde van de reis. Naast het Italiaans restaurant nabij Enschede besloot bij ook het concept Lab29 op te zetten, een plek waar niet alleen genoten kan worden van verschillende selecte wijnen, maar waar experimenteren met mogelijkheden dagelijks centraal staat. De Italiaanse klassiekers zijn goud waard maar iemand moet ervoor zorgen dat er ook eigentijdse klassiekers ontwikkeld worden, toch?

Direct boeken

 

Het Italiaans restaurant nabij Enschede vind je aan de Drienerstraat 24-26 in Hengelo. Van donderdag tot zondag kun je hier elke dag terecht voor de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen over Italiaanse catering of workshops. Ons mailadres is info@lab26.nl. Heb je korte vragen of wil je liever persoonlijk te woord gestaan worden, kom dan eens langs of bel ons op 06 26 52 15 76 zodat we je direct van antwoord kunnen voorzien. 


Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!