ITALIAANSE CATERING BIJ U THUIS OF OP LOCATIE! WORKSHOP CONTACT CONCEPTEN FOTO'S

Italiaanse catering Hengelo – wanneer smaak telt

 

Ben je op zoek naar een manier om een groot feest, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid wat meer aankleding te geven? Zoek dan naar iets dat altijd een grote factor speelt wanneer er veel mensen samenzijn: het eten. Door te kiezen voor Italiaanse catering in Hengelo weet je niet alleen zeker dat iedereen goed te eten heeft. Nee, door te kiezen voor Italiaanse catering in Hengelo weet je zeker dat het eten uitstekend is en met de vele mogelijkheden bij Lab26 is er altijd een optie die bij jouw gelegenheid past.


Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!

Meer uit een feest halen met Italiaanse catering in Hengelo

Lab26 werkt met uiteenlopende concepten. Dat betekent dat je genoeg te kiezen hebt op het gebied van Italiaanse catering in Hengelo. Zo kun je kiezen voor de mobiele pizzeria, de pasta heaven en het exclusieve diner. Uiteraard allemaal bereid door onze eigen professionals met hoogwaardige ingrediënten zodat het eten altijd van uitstekende kwaliteit is. Live cooking is nog nooit zo leuk geweest helemaal met een Italiaanse catering in Hengelo op jouw eigen feest. Je gasten vermaken? Dat kun je gewoon aan de koks overlaten. Zo wordt het voor jou ook een leuk (en lekker) feest!

Image
Image

De mogelijkheden rond de catering

Dankzij onze concepten en workshops kunnen we een breed aanbod opzetten rond Italiaanse catering in Hengelo. Bekijk vooral de mogelijkheden eens of neem een kijkje bij ons uitgebreide menu vol veelzijdige mogelijkheden om inspiratie op te doen.

Wil je meer informatie over de prijzen of mogelijkheden of heb je een speciaal verzoek voor een groep groter dan 20 mensen?

Neem dan gewoon contact met ons op via info@lab26.nl, bel naar 06 26 52 15 76 of stap gewoon eens binnen tussen donderdag en zondag. Je vindt ons aan de Drienerstraat 24-26 in Hengelo!

Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!

SFEER IMPRESSIE

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.