ITALIAANSE CATERING BIJ U THUIS OF OP LOCATIE! WORKSHOP CONTACT CONCEPTEN FOTO'S

Catering op z’n Italiaans – Italiaanse catering met live cooking

Een feest, gelegenheid of verjaardag draait om gezelligheid. En dat is waarom de catering Italiaans zou moeten zijn. Grote kans dat je weinig meegekregen hebt van het vorige feest omdat je zelf in de keuken stond. Of de afwas nog moest doen na het feest en alle gasten al naar huis waren. Eten en drinken zijn belangrijk, zeker wanneer veel mensen langere tijd bij elkaar zijn en het gezellig hebben. De Italiaanse catering zorgt ervoor dat je gewoon de handen vrij hebt tijdens het feest. En is de catering Italiaans, dan kun je erop rekenen dat het kwalitatief eten is met een eerlijke en authentieke achtergrond. Zeker wanneer je kiest voor de Italiaanse catering van Lab26.


Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!

Waarom moet je nou écht catering inschakelen?

Goed eten en goed drinken zijn de basis van een goed feest. Maar de gasten moeten tegelijkertijd vermaakt worden. Sta je zelf heel de dag in de keuken (en heb je hulp nodig van iedereen om het eten ook op tafel te krijgen), dan gaat er iets mis. Er is veel stress, je kunt de gasten niet vermaken (vaak spreek je nauwelijks iemand) en alles draait alleen maar om alles wat gedaan moet worden. En een volledig koud buffet opzetten, daar worden je gasten natuurlijk ook niet blij van.

Heb je geen zin om in de keuken te staan of wéér de barbecue aan te steken? Dan is de Italiaanse catering van Lab26 de perfecte oplossing. Niet alleen hebben we een mobiele pizzeria die we direct op kunnen bouwen bij jou in de buurt, we hebben ook tal van andere concepten die interessant kunnen zijn. Voor het gemiddelde concept hoeft het minimale aantal gasten slechts twintig te zijn. En dat red je natuurlijk makkelijk als er echt iets te vieren is.

De kracht van de Italiaanse keuken

Italiaans eten bestaat uit gerechten met een verhaal en achtergrond. Het is passie en liefde voor smaken en kruiden. Bij Lab26 gaan we nog veel verder. De ouders van Fabio zoeken de lokale ingrediënten uit de Napolitaanse keuken in Italië en zorgen ervoor dat deze in Twente op jouw bord belanden. Niet alleen in het Italiaanse restaurant dus, maar ook bij de catering. Alleen daarom al moet jouw volgende catering Italiaans zijn!

Image
Image

Live cooking bij jou aan huis

Hoe kan catering nog leuker en interessanter worden voor jouw gasten? Heel simpel, door onze professionele koks aan het werk te zetten in het zicht van de gasten die precies kunnen zien wat er gebeurt. Deze manier van live cooking zorgt er niet alleen voor dat de lekkerste gerechten aan de gasten geserveerd worden op de juiste temperatuur, het zorgt ook voor entertainment. En misschien dat jouw gasten (of jijzelf) wel inspiratie kunnen halen uit deze Italiaanse keuken met de vele mogelijkheden. Onze koks beantwoorden graag vragen tijdens het maken van de heerlijkste pizzas en andere authentieke Italiaanse gerechten zodat het écht interessant wordt op jouw volgende conferentie, vergadering, jubileum of misschien wel een bruiloft!

Direct een exclusief diner of Italiaanse catering boeken

Wil je een feest opleuken met Italiaanse catering of ben je juist op zoek naar de mogelijkheden rond een echt exclusief diner met intimi om iets speciaals te vieren? Bij Lab26 ben je altijd aan het juiste adres. Dankzij onze vele concepten en flexibiliteit kunnen we altijd service op maat aanbieden, uiteraard in overleg met jou. Maar dan moeten we elkaar eerst leren kennen. Mail daarom vandaag nog naar info@lab26.nl of bel direct naar 06 26 52 15 76 om kennis te maken. Uiteraard kun je ook gewoon bij ons langskomen. Je vindt ons aan de Drienerstraat 24-26 in Hengelo.


Pizza Hengelo

ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!
Een snel antwoord nodig?
Of heeft u een korte vraag?
Bel ons: +316 26521576
ENTHOUSIAST?
CONTACT ONS!

SFEER IMPRESSIE

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.