APERITIVO
VOORGERECHT

Image

VOLKOREN STEENBROOD € 7,00 
Versgebakken brood met volkorenmeel met “LAB’s olie” en “LAB’s kruidenboter”

APERITIVO LAB26 (vanaf 2 personen) € 12,50 
Proeverij van antipasti en nieuwe creaties van LAB26

MOZZARELLA DI BUFALA CON PROSCIUTTO CRUDO € 12,50 
Buffelmozzarella DOP,  rucola, prosciutto crudo,
olijfolie, balsamico.

MINESTRONE SOEP € 9,50 
Seizoensgroenten, aardappels, bonen, Italiaanse kruiden, olijfolie, versgebakken volkorenbrood

SALADE CAPRESE € 12,50 
Buffelmozzarella DOP,
San Marzano tomaat DOP, basilicumcrème, olijfolie, balsamico, zwarte peper

POMPOENCARPACCIO € 12,50 
Dungesneden gemarineerde pompoen rucola, krokante ham, feta (kaas), pecannoten,
mosterd-citroendressing

PASTA
HOOFDGERECHT

Image

AMATRICIANA € 15,00 
(vegetarische variant mogelijk) 
Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (
dungesneden wangspek), pecorinokaas.

BOSCAIOLA 15,00 
Room, paddenstoelen, doperwten, ui,
zwarte truffel,       parmezaanse-kaas 

LAB26 E IL RAGÙ 15,00 
Tomatensaus, rundvlees, 
Italiaanse kruiden,  parmezaanse kaas

LAB-ONARA 15,00  
(Variant van de bekende carbonara)

      Biologisch eigeel,         guanciale DOP (wangspek)
pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie

PIADINA
HOOFDGERECHT

Image

Traditioneel Italiaans platbrood,
dat als een wrap met heerlijke
vulling gegeten wordt.

TRADIZIONALE € 12,50
   Zachte stracchino (kaas),       bresaola (gedroogd rundvlees)  
  verse tomaten, rucola,     parmezaanse kaas

LAB26 E IL MARE € 12,50 
Fiordilatte mozzarella DOP,    makreel, rucola,
pittige Anduja DOP (worst),   tomatensaus

LAB26 E L'ORTO € 12,50 
Zachte stracchino (kaas),
mix van seizoensgroenten,
rucola, verse tomaten,
parmazaanse kaas


PIZZA

Image

MARINARA € 9,00 
San Marzano tomaten DOP, knoflook,  
olijfolie, oregano

MARGHERITA € 11,00 
San Marzano tomaten DOP, 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,
olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP,
parmezaanse kaas, basilicum

SALAME € 14,00 
San Marzano tomaten DOP, 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, 
olijfolie | buffelmozzarella Campana DOP,
salami, basilicum

FUNGHI € 14,00 
San Marzano tomaten DOP,
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, 
olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP,
kastanjechampignon, ham, basilicum

PRIMAVERA 14,00 
    Kookroom, basilicumcrème,       
verse tomaten,
parmezaanse kaas,
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP


PIZZA

Image

PICCANTE € 16,00 
San Marzano tomaten DOP, 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,
olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP,
pittige Anduja DOP (worst), basilicum

BIANCA€ 16,00 
Kookroom,
Fiordilatte di Agerola 
mozzarella DOP, ham, 
kastanjechampignon,
zwarte truffel,
buffelmozzarella Campana DOP, parmezaanse kaas 

RUCOLA € 16,00 
San Marzano tomaten DOP,
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,
olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP,
verse tomaten, rucola, parmezaanse kaas,
prosciutto crudo, basilicum

SALMONE € 17,00 
Kookroom, fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, wilde zalm,
buffelmozzarella Campana DOP,
kappertjes, citroenschil


PIZZA

Image

JUDAS € 17,00 
(variatie op de bekende Hawaii)

San Marzano tomaat DOP, fiordilatte di Agerola Mozzarella DOP,
prosciutto crudo, parmezaanse kaas, in rum gebakken gekarameliseerde verse ananas,
 olijfolie, zwarte olijven

INBURGERING € 17,00 
Friarielli (Napolitaanse broccoli), fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,
salsiccia (saucijzen van onze buurman slagerij de Feijter),
pittige Anduja DOP (worst), olijfolie, parmezaanse kaas

CALZONE PASSAPAROLA € 17,00 
Buffelricotta, 
Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP,  
buffelmozzarella Campana DOP, 
prosciutto crudo (rauwe ham), 
San Marzano tomaat DOP,
parmezaanse kaas, 
basilicum, olijfolie


Image

DESSERT

Image

LAB26 E IL TIRAMISÙ € 9,00 
Traditionele tiramisù zoals het vroeger in
Venetië werd gemaakt.

LAB26 E IL BABA € 9,0
Traditioneel dessert uit Napels met een
knipoog van LAB26,
Rumlikeursiroop, 
banketbakkersroom, aarbeien,

chocoladeschilfers

SICILIAANSE CANNOLI € 9,00 
Gevulde koekrolletjes met zoete
crème van ricotta, gekonfijt fruit, 
pistachepoeder, cacaopoeder, amarena-kers

CREME CATALANA LAB26 € 9,00 
Kaneelcremè, bastognekoek, port (likeur), 
gebrande suiker

LAB26 IJS BAMBINI € 5,00 
Extra romig vanilleijs met verschillende
toppings


"LA CUCINA"

CUCINARE PER QUALCUNO E CONDIVIDERE CON QUALCUNO...
É UN ATTO D'AMORE"

[COOKING FOR SOMEBODY ELSE AND SHARING WITH SOMEBODY ELSE... IS AN ACT OF LOVE]

"Kook voor iemand anders en delen met iemand anders ... is een daad van liefde"

- Fabio Panissidi -