Mangia che ti passa
[eet, het zal overgaan] “Verandering van spijs doet eten”
-
-
Verse ingrediënten uit Italië & creatieve bereiding
-
Wekelijks krijgen we verse ingrediënten aangeleverd uit Italië die met oog voor kwaliteit en smaak ingekocht worden door de familie van Fabio.
Zij letten hierbij op D.O.P. gecertificeerde producten. Dit betekend dat deze producten exclusief zijn gemaakt door kleine regionale producenten die traditionele kenmerken en de plaats van herkomst respecteren.
-
Proeverij Lab26
-
3-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)
€44,90 ppAperitivo plank Lab26, Proeverij Pasta & Pizza, bijgerecht / salade, dessert
-
4-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)
€54,90 ppAperitivo plank Lab26, Proeverij voorgerechten, Proeverij Pasta & Pizza, dessert
-
Voorgerechten
-
Volkoren steenbrood
€8,90Vers gebakken brood met volkorenmeel met “Lab’s kruidenolie” en “Lab’s huisgemaakte boter”
-
Aperitivo Plank Lab26 (Vanaf 2 Personen)
€14,90 ppProeverij van antipasti en nieuwe creaties van Lab26
-
Meatlover Plank Lab26 (Vanaf 2 personen)
€14,90 ppProeverij van verschillende Italiaanse vleeswaren geserveerd met gebakken steenbrood
-
Salade Caprese Lab26
€15,90Burrata kaas DOP, San Marzano-tomaatje DOP, basilicumcrème, olijfolie, balsamico, zwarte peper
-
Burrata e prosciutto crudo
€16,90Burrata, prosciutto crudo, rucola, olijfolie, balsamico
-
Carpaccio Lab26
€16,90Carpaccio van rund, Avocado, Tomaatje, Geroosterd Amandelen
-
Aubergine Tartaar (Vegetarisch)
€16,90Aubergine, Geitenkaas, Basilicum Creme, Pijnboompitten
-
Pappa al Pomodoro
€16,90Traditioneel Toscaanse gerecht op basis van tomaten, brood, uien en basilicum, Burrata
-
"Lab26 Aperitivo Club" restaurant van het jaar 2019
-
GRAZIE MILLE!
Winnen doe je samen
Italiaanse restaurant van het jaar 2019 Publiek Prijs
-
Pasta Hoofdgerecht
De pasta wordt ter plekke bereid. Liever volkoren of glutenvrije pasta? Ook mogelijk.
-
Amatriciana (vegetarische variant mogelijk)
€16,90Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (dungesneden wangspek), pecorinokaas.
-
Lab-onara (Variante van de bekende carbonara)
€16,90Biologisch eigeel, guanciale DOP (wangspek), pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie
-
Pasta Boscaiola
€18,90Room, Bos-Paddenstoelen, Doperwten, Ui, Zwarte truffel, Grana Padano Parmezaanse-kaas
-
Pasta e Mulignane!
€18,90Fusilli met een klassieke tomaat saus met gebakken aubergine en basilicum
-
Panna e Salmone
€19,90Kookroom, zalm, witte wijn, tomaat, peterselie, parmezaan
-
Lab26 e il Ragu
€19,90Tomatensaus, stoof-rundvlees, Italiaanse kruiden, Grana Padano Parmezaanse Kaas
-
Pizza Napoletana Hoofdgerecht
De Napolitaanse pizza heeft een hoge rand (cornicione) en is in het midden dun en zacht, gebakken in een houtoven. De authentieke Napolitaanse pizza is niet krokant, maar zacht, elastisch en gemakkelijk opvouwbaar. De ingrediënten bedekken alleen het midden van de pizza, waarbij de ‘cornicione’ vrij blijft en vergelijkbaar is met gebakken brood.
-
Pizza Marinara
€9,90San Marzano tomaten DOP, knoflook, olijfolie EVO, oregano
-
Pizza Margherita
€12,90San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaan Kaas, Basilicum
-
Pizza Salame
€15,90San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Salame Soppressa Veneta , Basilicum
-
Pizza Primavera
€15,90Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Verse tomaten, Grana Padano Parmezaan Kaas, Basilicumcrème
-
Pizza Funghi
€17,90San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaan Kaas, Kastanjechampignon, Prosciutto Cotto, Basilicum
-
Pizza Vegetarian Pie
€17,90San Marzano Tomaat DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Gebakken vers groente, Grana Padano Parmezaanse kaas, Basilicum, Olijfolie EVO
-
Pizza Bianca
€18,90Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Prosciutto Cotto, Kastanjechampignon, Zwarte truffel, Grana Padano Parmezaanse Kaas
-
Pizza Piccante
€18,90San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Pittige Nduja DOP (worst), Salame Soppressa Veneta, Basilicum
-
Pizza Rucola
€18,90San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Olijfolie EVO, Verse tomaten, Rucola, Grana Padano Parmezaanse Kaas, Prosciutto crudo Parma 24 Maand DOP, Basilicum
-
Calzone PassaParola
€18,90Ricotta Kaas, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Prosciutto crudo di Parma DOP, San Marzano tomaat DOP, Grana Padano Parmezaanse kaas, Basilicum, Olijfolie EVO
-
Pizza Salmone
€18,90Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella, Wilde Zalm, Kappertjes, Citroenschil
-
Pizza Judas (variante aan de bekende Hawaii)
€18,90San Marzano tomaat DOP, Fiordilatte di Agerola Mozzarella, Prosciutto Crudo di Parma DOP Meegebakken, Parmezaanse kaas, Rum gebakken gekarameliseerde verse ananas, Olijfolie EVO, Taggiasche Zwarte olijven.
-
Pizza Inburgering
€18,90Friarielli (Napolitaanse broccoli), Fiordilatte di Agerola mozzarella, Salsiccia (saucijzen grofgesneden Varkensvlees), Pittige Nduja DOP (worst), Olijfolie EVO, Grana Padano Parmezaanse Kaas
-
Pizza Lovely Green
€19,90Ricotta Kaas, Verse Biologisch Spinazie, Fior di latte di Agerola mozzarella, Parmezaan DOP, Burrata-kaas, Krokante varkenswang-Spek, Knoflook-Olie
-
Pizza Della Salute
€20,90Langzaam gegaard rundvlees, Fiordilatte di Agerola mozzarella, ricotta-crème, San Marzano tomaat, Parmezaan cookies, Basilicum, Licht wilde rucola met citroen-sap.
-
Dessert
-
LAB26 e il baba
€9,90Traditioneel dessert uit Napels met een knipoog van LAB26, rumlikeursiroop, banketbakkersroom, aardbeien, chocoladeschilfers
-
LAB26 e il tiramisú
€9,90Traditionele tiramisù zoals het vroeger in Venetië werd gemaakt.
-
Caprese Chocolate taart (Gluten vrij)
€9,90traditioneel Taart uit Capri, Amandel Meel, Donker Chocolade, Mascarpone creme, Framboos
-
Lab26 Italiaanse Catering
De Italiaanse concepten thuis of op locatie! Lab26 serveert natuurlijk niet alleen traditionele Napolitaanse pizza’s maar zorgt bij iedere gelegenheid voor een compleet authentieke Italiaanse smaakbeleving die overgoten is met een saus van passie en liefde voor eten
-
Aperitivo plank Lab26 (bezorgen of afhalen) Vanaf 6 Personen
Verras je gasten met een overdadige en kleurrijke plank. Al vanaf 6 personen verzorgen wij op locatie typisch Italiaanse hapjes en gerechten. Bij uitstek geschikt om een avond of middag ongedwongen te genieten met vrienden, familie of zakelijke relaties.
-
Italiaanse pasta to share (live showcooking) Vanaf 20 Personen
Kleine porties pasta voor intense en afwisselende smaken. Zeer geschikt voor informele gelegenheden als huisfeestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Tevens in de winter mogelijk
-
Mobiele steenoven pizzeria (live showcooking). Vanaf 20 Personen.
De authentieke pizza uit Napels. Vers ter plek bereid met producten die wij wekelijks uit Italië ontvangen. Elke bijeenkomst wordt een feestje, als wij langskomen met onze oven en mobiele keuken.
-
Pizza Napoletana Workshop (Compleet arrangement met dranken en eten) Vanaf 10 personen
Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt! Lab26 Italiaanse Catering organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven.
-