De pizzabakker op locatie maakt elk feest een succes

Ben je een beetje uitgekeken op de standaardopties rond feesten, gelegenheden, conferenties en vergaderingen? Wil je iets nieuws waarmee je alle gasten kunt verrassen op de best mogelijke manier? Dan is het goed om eens te kijken naar de pizzabakker op locatie. Grote kans dat je hier nog nooit van gehoord hebt en dat je het nog nergens op een feest gezien hebt. Of op een vergadering terwijl daar ook gewoon gegeten moet worden. Kijk eens bij Lab26, waar het vernieuwende concept van de pizzabakker op locatie op een geweldige manier uitgevoerd wordt. Goed eten en geweldig vermaak tegelijkertijd veel makkelijker wordt het niet bij het plannen van het volgende feest. 


Goed eten en een stukje entertainment

Er is iets dat ons allemaal verbindt en dat is eten. En op plekken waar veel mensen samenkomen, daar is veel eten nodig om alle gasten tevreden te houden. Maar je wilt niet zomaar eten voorschotelen aan de gasten, de zakenpartners of medewerkers van het bedrijf waar je een feest geeft. Je wilt zeker weten dat het smaaksensaties zijn, dat het eten kwalitatief uitmuntend is en tegelijkertijd wil je dat de gasten ook vermaakt worden. Dat zorgt immers voor de beste ervaring op feesten, conferenties en vergaderingen. En dat is precies waarom je de pizzabakker op locatie eens moet proberen.

Lab26 gebruikt namelijk uitsluitend lokale streekproducten die vanuit de Napolitaanse omgeving direct naar Twente gestuurd worden. De professionele koks gaan vervolgens aan het werk met het deeg in het zicht van alle aanwezigen en maken de pizza op die vervolgens in de oven geschoven wordt. Het aftellen kan beginnen, terwijl de pizzabakkers alvast de volgende serie pizzas voorbereiden. Die kunnen direct de oven in wanneer de eerste serie pizzas klaar is. Zo weet je zeker dat de gasten de beste pizzas van Twente voorgeschoteld krijgen (op de juiste temperatuur!) en tegelijkertijd iets hebben om naar te kijken. Of denk je dat alle gasten dagelijks een echte pizzabakker op de vingers kunnen kijken tijdens het werk?

Image
Image

Wanneer kan ik een pizzabakker op locatie inzetten?

Eigenlijk hebben we bij Lab26 maar één eis wanneer het gaat om de pizzabakker op locatie: je moet meer dan 20 mensen op kunnen trommelen. Een gemiddelde bruiloft, conferentie, zakelijke bijeenkomst, jubileum of verjaardag redt dat natuurlijk met gemak. Of het nou gaat om een formele of informele bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat het aanbod precies aansluit bij wat jij wilt. En aangezien de koks direct in het zicht van de gasten aan het werk zijn, zijn zij bijzonder flexibel wat betreft de ingrediënten die gebruikt worden. Alles wordt immers op de plek gedaan, zodat de pizzabakker op locatie direct aanpassingen kan doen wanneer bepaalde gasten iets niet kunnen of mogen eten. Praktisch wanneer er moeilijke eters zijn die op een buffet nooit weten wat zij wel en niet kunnen pakken.

Wat moet ik doen om de pizzabakker op locatie direct te regelen?

Je hoeft niet veel te doen om de pizzabakker op locatie te regelen bij Lab26. Zoals we al eerder schreven, heb je minstens 20 mensen op de locatie nodig. Daarnaast willen we graag dat je vooraf contact met ons opneemt. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kun je ons precies vertellen wat jij nodig hebt voor jouw feest of jouw gelegenheid. Zo kunnen wij alvast beginnen met voorbereiden en weten we precies wat we mee gaan nemen op de datum die we besproken hebben. Wacht niet te lang, want de mobiele pizzeria kan niet overal in Nederland ingezet worden op hetzelfde moment! Mail direct naar info@lab26.nl of bel ons direct op 06 26 52 15 76!