-
-
Verse ingrediënten uit Italië & creatieve bereiding
-
Wekelijks krijgen we verse ingrediënten aangeleverd uit Italië die met oog voor kwaliteit en smaak ingekocht worden door de familie van Fabio.
Zij letten hierbij op D.O.P. gecertificeerde producten. Dit betekend dat deze producten exclusief zijn gemaakt door kleine regionale producenten die traditionele kenmerken en de plaats van herkomst respecteren.
-
Proeverij Lab26
-
3-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)
€39,90 ppAperitivo plank Lab26, Proeverij Pasta & Pizza, bijgerecht / salade, dessert
-
4-gangen Proeverij (vanaf 2 personen)
€49,90 ppAperitivo plank Lab26, Proeverij voorgerechten, Proeverij Pasta & Pizza, bijgerecht / salade, dessert
-
Voorgerechten
-
Volkoren steenbrood
€7,90Vers gebakken brood met volkorenmeel met “Lab’s kruidenolie” en “Lab’s huisgemaakte boter”
-
Aperitivo Plank Lab26 (Vanaf 2 Personen)
€13,50 ppProeverij van antipasti en nieuwe creaties van Lab26
-
Meatlover Plank Lab26 (Vanaf 2 personen)
€13,50 ppProeverij van verschillende Italiaanse vleeswaren geserveerd met gebakken steenbrood
-
Aubergine Tartaar (Vegetarisch)
€14,90Aubergine, Geitenkaas, Basilicum Creme, Pijnboompitten
-
Carpaccio Lab26
€14,90Carpaccio van rund, Avocado, Tomaatje, Geroosterd Amandelen
-
Salade Caprese Lab26
€13,90Burrata kaas DOP, San Marzano-tomaatje DOP, basilicumcrème, olijfolie, balsamico, zwarte peper
-
Burrata e prosciutto crudo
€13,90Burrata, prosciutto crudo, rucola, olijfolie, balsamico
-
Pompoencarpaccio
€13,90Dungesneden gemarineerde pompoen, rucola, krokante ham, feta (kaas), pecannoten, mosterd-citroendressing
-
"Lab26 Aperitivo Club" restaurant van het jaar 2019
-
GRAZIE MILLE!
Winnen doe je samen
Italiaanse restaurant van het jaar 2019 Publiek Prijs
-
Pasta Hoofdgerecht
De pasta wordt ter plekke bereid. Liever volkoren of glutenvrije pasta? Ook mogelijk.
-
Volkoren Ravioli Lab26 (NEW!!)
€18,90Verse zelfgemaakt Ravioli met een vulling van walnoten, gedroogde tomaat en pecorino. Saus van tuinbonen en saucijzen
-
Amatriciana (vegetarische variant mogelijk)
€16,90Tomatensaus, ui, witte wijn, zwarte peper, guanciale DOP (dungesneden wangspek), pecorinokaas.
-
Pasta Boscaiola
€16,90Room, paddenstoelen, doperwten, ui, zwarte truffel, parmezaanse-kaas
-
Lab-onara (Variante van de bekende carbonara)
€16,90Biologisch eigeel, guanciale DOP (wangspek), pecorino (kaas), zwarte truffel, olijfolie
-
Lab26 e il Ragu
€16,90Tomatensaus, stoof-rundvlees, Italiaanse kruiden, parmezaanse kaas
-
Bio Pesto Genovese
€16,90Traditionele Biologisch “Genovese” Pesto met bio Verse Basilicum, bio Pijnboompitten, Knoflook, DOP Parmezaan Kaas, Olijfolie, oven gebakken aardappel en sperziebonen
-
Pizza Napoletana Hoofdgerecht
De Napolitaanse pizza heeft een hoge rand (cornicione) en is in het midden dun en zacht, gebakken in een houtoven. De authentieke Napolitaanse pizza is niet krokant, maar zacht, elastisch en gemakkelijk opvouwbaar. De ingrediënten bedekken alleen het midden van de pizza, waarbij de ‘cornicione’ vrij blijft en vergelijkbaar is met gebakken brood.
-
Pizza Marinara
€9,00San Marzano tomaten DOP, knoflook, olijfolie, oregano
-
Pizza Margherita
€12,50San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, parmezaanse kaas, basilicum
-
Pizza Funghi
€15,00San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, kastanjechampignon, Prosciutto Cotto, basilicum
-
Pizza Salame
€15,00San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, salami, basilicum
-
Pizza Primavera
€15,00Kookroom, basilicumcrème, verse tomaten, parmezaanse kaas, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP
-
Pizza Vegetarian Pie
€17,00San Marzano-tomaat DOP, fior di latte di Agerola mozzarella DOP, gebakken vers groente, parmezaanse kaas, basilicum, buffelmozzarella campana DOP, olijfolie
-
Pizza Bianca
€17,00Kookroom, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, Prosciutto Cotto, kastanjechampignon, zwarte truffel, buffelmozzarella Campana DOP, parmezaanse kaas
-
Pizza Piccante
€17,00San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, pittige Anduja DOP (worst), basilicum
-
Pizza Rucola
€17,00San Marzano tomaten DOP, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, olijfolie, buffelmozzarella Campana DOP, verse tomaten, rucola, parmezaanse kaas, prosciutto crudo, basilicum
-
Pizza Catalina
€17,00San Marzano-tomaat DOP, Groene Olijven, Bio Zelfgemaakte Pesto, buffelmozzarella campana DOP Slice, parmezaanse kaas, basilicum, olijfolie
-
Calzone PassaParola
€18,00Buffelricotta, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, buffelmozzarella Campana DOP, prosciutto crudo (rauwe ham), San Marzano tomaat DOP, parmezaanse kaas, basilicum, olijfolie
-
Pizza Salmone
€18,00Kookroom, fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, wilde zalm, buffelmozzarella Campana DOP, kappertjes, citroenschil
-
Pizza Judas (variante aan de bekende Hawaii)
€18,00San Marzano tomaat DOP, fiordilatte di Agerola Mozzarella DOP, prosciutto crudo, parmezaanse kaas, in rum gebakken gekarameliseerde verse ananas, olijfolie, zwarte olijven
-
Pizza Inburgering
€18,00Friarielli (Napolitaanse broccoli), fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, salsiccia (saucijzen van onze buurman slagerij de Feijter), pittige Anduja DOP (worst), olijfolie, parmezaanse kaas
-
Pizza Lovely Green
€19,00Bio Ricotta, Verse Biologisch Spinazie, fior di latte di Agerola mozzarella DOP, buffelmozzarella campana DOP, Parmezaan DOP, Burrata-kaas, knoflook-creme, Krokante varkenswang-Spek
-
Pizza Della Salute
€20,00Langzaam gegaard rundvlees, Fiordilatte di Agerola mozzarella DOP, ricotta-crème, San Marzano tomaat, parmezaan cookies, basilicum
-
Dessert
-
LAB26 e il baba
€9,00Traditioneel dessert uit Napels met een knipoog van LAB26, Rumlikeursiroop, banketbakkersroom, aarbeien, chocoladeschilfers
-
LAB26 e il tiramisú
€9,00Traditionele tiramisù zoals het vroeger in Venetië werd gemaakt.
-
Siciliaanse Cannoli
€9,00Gevulde koekrolletjes met zoete crème van ricotta, gekonfijt fruit, pistachepoeder, cacaopoeder, amarena-kers
-
Lab26 Italiaanse Catering
De Italiaanse concepten thuis of op locatie! Lab26 serveert natuurlijk niet alleen traditionele Napolitaanse pizza’s maar zorgt bij iedere gelegenheid voor een compleet authentieke Italiaanse smaakbeleving die overgoten is met een saus van passie en liefde voor eten
-
Aperitivo plank Lab26 (bezorgen of afhalen) Vanaf 6 Personen
Verras je gasten met een overdadige en kleurrijke plank. Al vanaf 6 personen verzorgen wij op locatie typisch Italiaanse hapjes en gerechten. Bij uitstek geschikt om een avond of middag ongedwongen te genieten met vrienden, familie of zakelijke relaties.
-
Italiaanse pasta to share (live showcooking) Vanaf 20 Personen
Kleine porties pasta voor intense en afwisselende smaken. Zeer geschikt voor informele gelegenheden als huisfeestjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Tevens in de winter mogelijk
-
Mobiele steenoven pizzeria (live showcooking). Vanaf 20 Personen.
De authentieke pizza uit Napels. Vers ter plek bereid met producten die wij wekelijks uit Italië ontvangen. Elke bijeenkomst wordt een feestje, als wij langskomen met onze oven en mobiele keuken.
-
Pizza Napoletana Workshop (Compleet arrangement met dranken en eten) Vanaf 10 personen
Op zoek naar een mooie en originele workshop om een geweldige avond door te brengen met collega's, vrienden of familie? Dan is dit de workshop die je zoekt! Lab26 Italiaanse Catering organiseert Pizza workshops voor enthousiaste groepen en bedrijven.
-
Diner Menukaart
x